Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 26. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál diákoknak a VOLT Fesztiválra.

A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egy útra vagy menettérti utazásra használható fel, június 26-tól július 2-án éjfélig.

A fesztiválra utazó fiatalok részére kedvezményes, kombinált jegyváltási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok a GYSEV VOLT vonataira és a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra. A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (nappali vagy esti tagozatos) diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.

A VOLT kombinált jegy ára tartalmazza a valamelyik VOLT vonatra vagy menetrend szerinti vonatra az egy útra vagy menettérti utazásra szóló vasúti jegy árát, valamint biztosítja a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát.

VOLT vonat indul Budapest-Déli pályaudvarról Sopronba június 26-án és 27-én (a fesztivál -1. és 0. napján) 9 óra 25 perckor, illetve Győrből Sopronba 9 óra 51 perckor. Sopronból Budapest-Déli pályaudvarra pedig június 27-én, július 1-jén és 2-án 4 órakor, valamint a másodiki zárónapon 10:59-kor is.

A kedvezményről a MÁV-csoport honapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazz-volt-fesztivalra-volt-vonattal-es-volt-kombinalt-jeggyel) találnak bővebb információt az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.