Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 12. 11:57, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Visszavágna a Vásárhely a Bonyhádnak

Visszavágna a Vásárhely a Bonyhádnak

Pénteken hazai pályán kezdi meg a rájátszást a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B csoportos bajnokságban.

A Hódtói Sportcsarnokban 18:30-kor kezdődő összecsapáson a Bonyhád lesz az ellenfél. Dr. Elek András fiainak lenne miért visszavágniuk a Tolna megyeieknek.

Mint emlékezhetünk rá tavaly éppen a bonyhádiak ütötték el Vas Péteréket a bajnokság döntőjébe jutástól, sőt az idei Hepp Kupa final four-tól is. Azóta azonban nagyot fordult a világ mindkét együttessel, egyik félnek sem sikerült bejutni a legjobb nyolc közé, így most a középházban csaphatnak össze. A tét pedig nem más, mint hogy ki mehet tovább a kilencedik hely felé vezető úton. A Bonyhád jobban szerepelt az idei kiírásban, mint a kék-sárgák, nyugaton ugyanis az ötödik helyet csípték el, mindössze egy vereséggel lemaradva a top 8-ról.

Cziberéék nem voltak ennyire közel a felsőházhoz, nem ez volt a legjobb alapszakaszuk. Hullámzó teljesítménnyel, a MEAFC-cal és a Honvéddal azonos mutatóval, körbeveréssel zártak a nyolcadik helyen. Ahhoz, hogy a kilencedik helyért meccselhessenek a következő körökben mindenképpen le kellene gyűrniük a Metal-Work Bonyhádi KSE-t. Ehhez azonban mindenképpen semlegesíteniük kell Tömösváryt, aki mellett nem szabad megfeledkezniük a tavaly kellemetlen perceket okozó Jillingről, vagy éppen a mérkőzésenként majdnem 4 dobást blokkoló Hegedűsről sem.

A Vásárhelyi Kosársuli - Bonyhád elleni találkozója 2016. április 15-én pénteken 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.