Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. December 08. 12:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

VISSZAVÁGNA A KOSÁRSULI

VISSZAVÁGNA A KOSÁRSULI

Igazi rangadón, a Debrecen ellenlép pályára szombaton a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban.

A bajnokságban jelenleg második helyen álló kék-sárgáknak van mit törleszteniük, mivel eddigi két vereségük közül az egyiket éppen mostani ellenfelük otthonában szenvedték el. A Hepp-kupa mérkőzés tétje pedig nem kisebb, mint hogy ki juthat majd a legjobb nyolc közé sorozatban.

Utasi Gábor együttese legutóbb Nagykőrösön lépett pályára, és meglepetésre a szezonban eddig vitézkedő újoncok meglepték őket. A vereség után jót tenne a gárda önbizalmának, ha vissza tudnának vágni a cívisvárosiaknak. Az egy héttel ezelőtti kudarc egyik oka az volt, hogy Momir Genal sérülése és Nemes Péter eltiltása miatt még alacsonyabb volt az egyébként sem magas szerkezetű csapat kerete. Jó hír viszont, hogy várhatóan mindkét kosaras ott lehet majd a szombat esti derbin.

A DEAC nem a legjobb előjelekkel várja az összecsapást. Ferenczi Tamás fiai a legutóbbi két fordulóban vesztesen hagyta el a parkettet. Előbb a Tiszaújváros, majd az Eger tréfálta meg őket. Ráadásul ebben az idényben nem muzsikálnak valami fényesen, annak ellenére állnak 4-4-gyel a hetedik helyen, hogy igencsak jó játékos állománnyal rendelkeznek. Ettől függetlenül nem szabad lebecsülni őket, mivel a Kosársuli mellett a Nagykőröst, az Óbudai Kaszásokat és a Nyíregyházát is két vállra fektették.

Az izgalmasnak ígérkező ütközet 2016. december 10-én szombaton 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ezúttal is ingyenes lesz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.