Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Visszahívott egy terméket az egyik áruházlánc

Visszahívott egy terméket az egyik áruházlánc

Idegen anyaggal (több féle gyommag, kavics) való szennyezettség miatt a Penny Market Kft. visszahívja a 40 grammos kiszerelésű Mr. Spice fűszerköményt

- közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 2025. január 15. és január 16-i minőségmegőrzési idővel rendelkező termékeket ne fogyasszák el.

Hozzátették, hogy az érintett fűszerkömény a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Penny Market Kft. visszatéríti.

Kukorica csemegét hívott vissza a Spar

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta S-Budget bacon ízű, 100 grammos kiszerelésű kukorica csemegéjét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy ezt a terméket ne fogyasszák el, a visszahívás oka érzékszervi nem-megfelelőség volt, a terméken helyenként fekete elszíneződés mutatkozott.

A Szimita Trade Kft. által gyártott termék, amelynek minőségmegőrzési ideje: 22.03.2022. a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Spar visszatéríti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről