Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Szeptember 30. 14:17, szerda | Helyi sport
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

VIII. Hungarian Open Poomsae Championshipen jól szerepeltek a Máté Teakwondo tanítványai

VIII. Hungarian Open Poomsae Championshipen jól szerepeltek a Máté Teakwondo tanítványai

2015. szeptember 26-án rendezték meg a VIII. Hungarian Open Poomsae Championshipet, azaz a nyolcadik Nemzetközi Nyílt Magyar Poomsae Bajnokságot.

A Máté Taekwondo & Hapkido Közhasznú Sportegyesület két tanítványa szép eredménnyel végzett. Gulyás Róbert „B” kategóriában 7-ből 2. lett, egy osztrák versenyző nyert. László Alexa „A” kategóriájában 14-en voltak és döntőbe jutás után 8. lett. Náluk tele volt a kategória Eb érmesekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.