Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Augusztus 10. 16:20, hétfő | Helyi
Forrás: MÁVINFORM

Vasúti utazási kedvezmény a kitűnő tanulóknak ajándékozott cirkuszi belépőhöz

Vasúti utazási kedvezmény a kitűnő tanulóknak ajándékozott cirkuszi belépőhöz

A MÁV-START csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz kezdeményezéséhez, miszerint a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező diákok cirkuszi belépőt kapnak.

A vasúttársaság az ezekre a rendezvényekre utazó, kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulóknak 90 százalékos és kísérőjüknek pedig 50 százalékos utazási kedvezményt biztosít.

A MÁV-START és GYSEV bármely belföldi állomásról valamennyi budapesti állomásra december 22-ig egyszeri 90 százalékos menettérti kedvezményt biztosít a KK által kiadott kupon felmutatásával egy diák, és egyszeri 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít egy felnőtt kísérő számára. A kedvezményes menetjegy kizárólag pénztárban, ennek hiányában a vonaton váltható meg.

A kedvezményes jegy kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra érvényes. Amennyiben első osztályon utaznak, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A feláras vonatokra a felárat meg kell fizetni.

Az utasnak a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a rendezvény helyszínén a menetjegyet az erre kijelölt helyen le kell bélyegeztetni, ennek elmulasztása esetén a menetjegy visszautazásra érvénytelen, a jegyvizsgáló új menetjegyet ad ki az utas egyéb, saját kedvezménye alapján. A kedvezményes árú menetjegy az előadás előtti naptól az előadást követő nap éjfélig érvényes.

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek ide kattintva érhetőek el: https://fnc.hu/2020-kituno-tanuloknak/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.