Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2016. Május 05. 17:48, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Vasúti kedvezmény a Természetjáró kártyákra

Vasúti kedvezmény a Természetjáró kártyákra

Húsz százalékos belföldi vasúti utazási kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjainak.

A pénztárban a Természetjáró kártya számát is feltüntetik a menetjegyen, mert a kedvezmény csak a menetjegy és a Természetjáró kártya együttes felmutatásával vehető igénybe. A kedvezményes menetjegy elővételben is megváltható, de kizárólag másodosztályra érvényes. Első osztály igénybe vétele esetén a kocsiosztály-különbözeti menetdíjat, InterCity, gyors- és sebesvonatokon pedig a felárat is ki kell fizetni. A kedvezményes menetjegy az internetes jegyváltási rendszerben és a jegykiadó automatáknál nem vásárolható meg.

A Természetjáró kártyáról és a Magyar Természetjáró Szövetségről bővebb információ a http://www.termeszetjaro.hu honlapon található. Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk pedig a http://www.mavcsoport.hu honlapján olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 16. 16:15, csütörtök | Helyi

Hamis recepteket használt, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki hamis recepteket felhasználva akart gyógyszerekhez jutni több belvárosi patikában, Szentesen.

2020. Január 16. 16:07, csütörtök | Helyi

Műhelytitkok, dilemmák és az inspiráció forrása

Nemes Fekete Edit monográfiáját mutatták be az Alföldi Galériában

2020. Január 16. 16:04, csütörtök | Helyi

Stresszlabdát dobnak a bohócdoktorok

Stresszes a munkahely? Gyakran mélyed bele a gondolataiba? Feszültség veszi körül? Megoldás lehet az ingyenesen kérhető stresszlabda.

2020. Január 16. 11:19, csütörtök | Helyi

Kiállítással zárul a múzeum emlékéve

Kortárs alkotók reflektálnak Tornyai János művészetére