Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 05. 15:05, hétfő | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Változik a budapesti MÁV-START Menetjegyiroda nyitva tartása

Változik a budapesti MÁV-START Menetjegyiroda nyitva tartása

A nyári időszak közeledtével egyre többen választják utazásukhoz a MÁV-START vonatait, ezért a növekvő utasforgalomra készülve május elejétől augusztus végéig a budapesti menetjegyiroda hétköznaponként tovább tart nyitva.

2014. május 4. és augusztus 29. között a belvárosban található menetjegyiroda munkanapokon egy órával tovább, 9:00 és 19:00 óra között várja a menetjegyüket elővételben megvásárló utasokat. A MÁV-START célja a változtatással, hogy a nyári időszakban tapasztalható, belföldi és nemzetközi célállomásokra irányuló megnövekvő utazási igények esetében is segíthesse az utasok jegyváltását, egyúttal csökkentse a pályaudvarokon, állomásokon tapasztalható várakozási időt. A menetjegyirodában lehetőség van teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltásra; vasúti menetrendi információkkal kapcsolatos tájékoztatás kérésére; START Klub kártya rendelésére és átvételére; csoportos utazással kapcsolatos ügyintézésre. A menetjegyek készpénzzel, bankkártyával is fizethetők, akár 60 nappal korábban, elővételben is. A közel 150 négyzetméteres, légkondicionált ügyfélfogadó térben gyermeksarok is várja a kicsikkel együtt érkező utasokat.

A MÁV-START Menetjegyiroda az V. kerületi József Attila utcában hétfőtől-péntekig, 9-19 óráig áll az utasok és érdeklődők rendelkezésére.

Bővebb információ a menetjegyváltási lehetőségekről, valamint a vasúttársaság pénztárairól a www.mav-start.hu oldalon olvasható, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.