Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2014. Május 05. 15:05, hétfő | Belföld
Forrás: (MÁV-Start Zrt.)

Változik a budapesti MÁV-START Menetjegyiroda nyitva tartása

Változik a budapesti MÁV-START Menetjegyiroda nyitva tartása

A nyári időszak közeledtével egyre többen választják utazásukhoz a MÁV-START vonatait, ezért a növekvő utasforgalomra készülve május elejétől augusztus végéig a budapesti menetjegyiroda hétköznaponként tovább tart nyitva.

2014. május 4. és augusztus 29. között a belvárosban található menetjegyiroda munkanapokon egy órával tovább, 9:00 és 19:00 óra között várja a menetjegyüket elővételben megvásárló utasokat. A MÁV-START célja a változtatással, hogy a nyári időszakban tapasztalható, belföldi és nemzetközi célállomásokra irányuló megnövekvő utazási igények esetében is segíthesse az utasok jegyváltását, egyúttal csökkentse a pályaudvarokon, állomásokon tapasztalható várakozási időt. A menetjegyirodában lehetőség van teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltásra; vasúti menetrendi információkkal kapcsolatos tájékoztatás kérésére; START Klub kártya rendelésére és átvételére; csoportos utazással kapcsolatos ügyintézésre. A menetjegyek készpénzzel, bankkártyával is fizethetők, akár 60 nappal korábban, elővételben is. A közel 150 négyzetméteres, légkondicionált ügyfélfogadó térben gyermeksarok is várja a kicsikkel együtt érkező utasokat.

A MÁV-START Menetjegyiroda az V. kerületi József Attila utcában hétfőtől-péntekig, 9-19 óráig áll az utasok és érdeklődők rendelkezésére.

Bővebb információ a menetjegyváltási lehetőségekről, valamint a vasúttársaság pénztárairól a www.mav-start.hu oldalon olvasható, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

2022. Augusztus 09. 15:09, kedd | Belföld

Újabb unokázós bűnbandát számolt fel a rendőrség

Befejeződött a nyomozás az időseket megkárosító, Angliából irányított csalók ügyében, a 14 tagú bűnszervezet felszámolásáról kedden számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. Augusztus 09. 13:06, kedd | Belföld

Hatástalanították az óriási bombát Veszprémban - Fotók

Hatástalanították a Veszprém belvárosában talált 500 kilogrammos szovjet légibombát a Magyar Honvédség tűzszerészei kedden.