Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. November 23. 12:46, hétfő | Helyi
Forrás: Elek András sajtó- és kommunikációs munkatárs

Változass! Még idén!

Változass! Még idén!

Életmódtanácsok Takács Nórától és Kropkó Pétertől a BFMK-ban.

Kropkó Péter triatlonos és Takács Nóra műsorvezető Még idén! címmel az életmód-változtatásról tart előadást november 24-én, kedden 17 órakor a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

A Nemzeti Egészségfejlesztési Iroda kampányszlogenje szerint csak a kisujját kell megmozdítania annak, aki változtatni szeretne. A szakértők azt javasolják, hogy apró lépésekkel, finom trükkökkel kell átírni a mindennapokat. Életmódot váltani úgy is lehet, hogy közben nem feszülünk bele, nincsenek görcsök és túlzott elvárások. A legfontosabb és reálisan elérhető cél maga az egészség - olvasható az esemény honlapján.

A BFMK-ban, kedden délután megrendezésre kerülő beszélgetésen Takács Nóra, az ismert szépségszakértő, televíziós műsorvezető és Kropkó Péter 12-szeres magyar bajnok triatlonista, aki több mint félszáz Ironman-versenyt teljesített, oszt meg praktikákat, hasznos tippeket és tanácsokat az egészségesebb életmódot keresőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.