Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 08. 15:29, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

Utazzon vonattal, ötvenszázalékos kedvezménnyel a PontyShow-ra!

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a PontyShow rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kelenföld és Zugló állomásokra érvényes.


A Pontyshow-t a Hungexpo területén, november 9-től 11-ig rendezik meg; az utazást legkorábban november 8-tól lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 12-én éjfélig kell befejezni. A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha mellette a rendezvényre szóló belépőjegyet is felmutatják. Ennek hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-felaron-kozep-europa-legnagyobb-horgaszkiallitasara-pontyshowra) és a rendezvény weboldalán (http://www.pontyshow.hu) található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.