Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Március 28. 15:56, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Utazzon vonattal féláron a 41. CONSTRUMA szakkiállításra

Utazzon vonattal féláron a 41. CONSTRUMA szakkiállításra

A 41. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítást 2023. március 29. és április 2. között rendezik a HUNGEXPO területén.

A MÁV-START és a GYSEV az eseményre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Budapest Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban március 28-án 00:00 órától lehet megkezdeni, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, április 3-án éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítésére a rendezvény nyitvatartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik, ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljes árú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat is felszámít.

A programokért és bővebb információkért a kiállítás hivatalos oldalára érdemes ellátogatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése