Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2014. Augusztus 26. 11:40, kedd | Belföld
Forrás: MÁV Zrt.

Utazzon vonattal fél áron az Alfa Fesztiválra!

Utazzon vonattal fél áron az Alfa Fesztiválra!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Várpalotára, az augusztus 28-30. között megrendezésre kerülő Alfa Fesztiválra utazóknak.

Várpalotán, a Cseri Parkerdőben második alkalommal kerül megrendezésre az Alfa Fesztivál, ahol a szervezők az alacsony jegyárak ellenére is színvonalas kulturális programokkal várják a fesztiválozó fiatalokat.

A fesztiválra vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, augusztus 27-én 00:00 órától kezdhető meg.

A visszautazást a rendezvényt követő napon, augusztus 31-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a rendezvény helyszínén a Fesztivál Információs pultjánál lebélyegeztetik az utasok.

További információkat a MÁV-START Zrt.honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben

2023. December 10. 07:45, vasárnap | Belföld

Ónos eső - Harmadfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

A legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun és Tolna vármegye hét járására az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban.