Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2016. Július 19. 08:56, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon vonattal a Forma-1 Magyar Nagydíjra

Utazzon vonattal a Forma-1 Magyar Nagydíjra

A MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre, a július 24-i Forma-1 Magyar Nagydíjra a 9900 forintos állójeggyel rendelkezők számára.

A múlt évhez hasonlóan a MÁV-START idén is díjmentes utazást biztosít másodosztályon a Forma-1 Magyar Nagydíjra a 9900 forintos állójegyet vásárlók számára. A díjmentes utazáshoz nem kell külön menetjegyet váltani másodosztályon történő utazáshoz, az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy nélkül vehetők igénybe, az InterCity-kre viszont továbbra is meg kell váltani a szükséges pót- és helyjegyet. Az utazást legkorábban július 23-án lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, azaz július 25-én éjfélig be kell fejezni.


A MÁV-START azoknak az utasoknak, akik ma még új ügyfélként Start Klub Prémium, VIP vagy Bónusz kártyát vásárolnak, egy állójegyet ad ajándékba a Forma-1 július 24-i magyarországi futamára.

A vasúttársaság most is több vonatot ajánl az autóversenyzés kedvelőinek figyelmébe, amelyek ahttp://www.mavcsoport.hu oldalon tekinthetők meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 23. 13:08, hétfő | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. November 23. 10:43, hétfő | Helyi

Magyar Honvédség összefoglaló videója a vírushelyzetben végrehajtott feladatairól

A koronavírus-járvány és az ennek következtében kialakult járványügyi helyzet ismét magas fokú fegyelmezettségre kényszerítette Magyarország lakosságát.

2020. November 23. 10:38, hétfő | Helyi

Megkezdi a kormányhivatal a csoportos tesztelést a megyei bölcsődékben, óvodákban és iskolákban is

A kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelés keretében Csongrád-Csanád megyében hétfőtől 100 bölcsődében,

2020. November 23. 10:31, hétfő | Helyi

Kotormán Norbert a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíjasa

214 alkotás kapott helyet az Alföldi Galéria termeiben