Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 04. 11:51, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazzon még egy nappal többet a „Nyitott Balatonon”!

Utazzon még egy nappal többet a „Nyitott Balatonon”!

Plusz egy napnyi korlátlan utazást kapnak ajándékba a Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjeggyel utazók május 1-16. között, a „Nyitott Balaton” rendezvény idején.

A tikettek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködésének köszönhetően mindkét közlekedési társaság pénztáraiban megvásárolhatók, a Balaton Mix ajánlat március 26-tól egészen október 23-ig érvényes.

A MÁV-START pénztáraiban már március óta elérhetők a Balaton felfedezését megkönnyítő, kedvezményes kombinált hajó- és vonatjegyek. A Balaton Mix – alkalmazkodva az utazóközönség igényeihez – három- és hétnapos érvénytartamban kapható, felnőtt, gyermek, családi változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma az érvényesség idejéhez igazodik, a kiválasztott nap(ok)on korlátlan számú díjmentes utazást tesz lehetővé. A háromnapos érvénytartamú tikett eredetileg egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon biztosítja a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok és a menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét. A MÁV-START a Nyitott Balaton rendezvény idejére, a május 1. és 16. közötti időszakban a jegy érvényességét viszont egy nappal meghosszabbította. Így a háromnapos változat két, míg a hétnapos három teljes napra kínál korlátlan utazást. (A programsorozatról további információk ahttp://www.nyitottbalaton.hu oldalon találhatók.)

A Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.
Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk a www.mavcsoport.hu honlapon olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.