Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2019. Augusztus 28. 10:03, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazási kuponakció a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre

Utazási kuponakció a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre

Az augusztus 28-tól 31-ig tartó Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN) utazási kuponakciót biztosít a MÁV-START a belépőjeggyel rendelkezők részére.

A 100 kilométernél nagyobb távolságra szóló vasúti menetjegy, kerékpárjegy alapján minden megkezdett 100 kilométere 1 darab 100 forint értékű utazási kupont ad a MÁV-START, ha a jegy az előírt utazási feltételeknek megfelel.

Az utazási kupont a rendezvény helyszínén, továbbá a szegedi állomás ügyfélszolgálati irodájában válthatják ki az érdeklődők augusztus 28. és szeptember 1. között, naponta 7-től 17 óráig.

Az utazási kupon kiadásának feltételei:

  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra, illetve az onnan történő utazásnál az egy útra vagy menettérti útra megváltott jegyek esetén használható, amennyiben azok érvénytartamának legalább egy napja egybeesik a SZIN valamelyik napjával,
  • az egy útra és menettérti útra érvényes menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság legalább 100 kilométer (csak MÁV-START vonatán megtett távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV nem vesz részt),
  • az utazási kupont igénylőnek van érvényes SZIN belépőjegye.

A SZIN helyszíne: Szeged, Partfürdő, ahol a a vasúti utazással kapcsolatosan, a MÁV-START információs pontjánál érdeklődhetnek. Részletes tájékoztató itt található: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/szegedi-ifjusagi-napok-vasuti-utazasi-kupon-akcio

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 13:33, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2020. Április 07. 13:30, kedd | Helyi

A Budapest–Hatvan vonal felújítása miatt változik a menetrend április 14-től

A miskolci fővonal Gödöllő és Hatvan közötti szakaszán, április 14-től május 7-ig a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. folytatja a pályafelújítást.

2020. Április 06. 10:49, hétfő | Helyi

Kitüntetést kapott dr. Szegény Judit járási hivatalvezető-helyettes

Juhász Tünde kormánymegbízott javaslatára Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter több mint egy évtizedes közszolgálatban végzett munkájáért

2020. Április 06. 10:46, hétfő | Helyi

Táblás csokik ezreit állították harcba a Bohócdoktorok

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktorok a Szeretetcsoki program jóvoltából táblás csokik ezreit juttatták el egészségügyi intézményekben dolgozók számára.