Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 17. 11:26, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Utazási kedvezmény a Somlói Éjszakai Pincetúrára

Utazási kedvezmény a Somlói Éjszakai Pincetúrára

A hétvégi Somlói Éjszakai Pincetúra elnevezésű rendezvényre utazók számára a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi vasútállomásról a somlóvásárhelyi vasútállomásra.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton történő utazáshoz az önálló gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban a rendezvény első napját megelőző nap, vagyis június 17-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 19-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Bélyegző hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljesárú menetjegyre egészíti ki. Bélyegzés helye: a somlóvásárhelyi vasútállomás előtt felállított pultnál június 18-án 14:50 és 20:50 között, továbbá a Somlói Borok Boltjánál, 18-án 10:00 órától 19-én 10:00 óráig, éjszaka is folyamatosan.

A könnyebb eljutás érdekében a menetrendtől eltérően megállítják Somlóvásárhelyen 18-án, szombaton a Déli pályaudvarról Szombathelyre 14:30-kor, 16:30-kor és 18:30-kor induló vonatokat, továbbá 19-én, vasárnap a Celldömölkről 4:40-kor, illetve a Szombathelyről Budapestre 8:05-kor és 12:05-kor induló vonatot.
A START Klub kártya tulajdonosai (START Klub 50%, Prémium, VIP, Bónusz, Társ) Somlóvásárhely vasútállomáson kuponfüzetet vehetnek át a szervezőktől. A kuponfüzet alapján a rendezvényhez csatlakozott pincészetekben két pohár (egyenként 1 dl) bort 50 % kedvezménnyel vásárolhatnak. A kedvezmény csak a helybeni fogyasztásra érvényes.

A rendezvényről további információk és a programhoz csatlakozott pincészetek listája megtalálható: http://http://pincetura.somloi.hu/ oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak