Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Június 13. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Ukrán tornára utazott a Boxing Gym Vásárhely

Ukrán tornára utazott a Boxing Gym Vásárhely

Kovács Pál 81 kilogrammban szerdán délután lép szorítóba a meghívásos versenyen, ahol négy ország legjobb öklözői mérik össze tudásukat.

Új sport és sportdiplomáciai sikert könyvelhet el a vásárhelyi ökölvívás azzal, hogy a két héttel ezelőtti, vásárhelyi magyar-ukrán válogatott csapattalálkozó sikerére is tekintettel, az egyesület meghívást kapott erre a hétre Ukrajnába, egy négy ország (Ukrajna, Fehéroroszország, Moldávia és Örményország) részvételével megrendezésre kerülő tornára.

A Boxing Gym Vásárhely gárdáját Kovács Pál válogatott ökölvívó (ő a Kirovohrad-i régió meghívására vesz részt a tornán), edzője Tóth Károly Zsolt, és Cserényi Csaba technikai vezető képviselő Kropivnickijben, korábbi nevén Kirovohradban. A Kijev és Odessza között fekvő 230 ezres város az Inhul folyó partján fekszik, 1200 kilométerre és 20 órányi autóútra Vásárhelytől.

A vásárhelyi delegáció a keddi napon már túlesett a mérlegelésen, a szerdai első versenynapon Kovács Pál délután a kijevi Vadin Usztimovval mérkőzik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése