Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Március 20. 18:29, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Újabb kihívás előtt a Kosársuli

Újabb kihívás előtt a Kosársuli

Nehéz sorozatba kezdett a Vásárhelyi Kosársuli a múlt héten.

A Tiszaújváros elleni siker után szombaton a harmadik helyezett Salgótarjánhoz látogatnak a kék-sárgák. Ez után sem lesz könnyű dolga dr. Elek András tanítványinak, akik az utolsó két fordulóban a második Debrecennel és a negyedik Békéssel szállnak szembe.

A salgótarjániak legyőzése rögtön igen kemény feladatnak tűnik, mivel a Nógrád megyeiek remek formában várják az ütközetet. Legutóbbi 10 találkozójuk után mindig győztesen hagyták el a pályát olyan együtteseket legyőzve, mint DEAC, a Békés, a TF-Budapest, vagy éppen az Óbudai Kaszások. Papp Attila több játékossal megerősített gárdája a kezdeti nehézségek után úgy tűnik igencsak összeállt. Tutus mellett az Egertől érkezett Szabó, valamint a társaihoz három meccsel ezelőtt csatlakozó Vuletic sem szégyenkezhetett az utóbbi hetekben nyújtott teljesítménye miatt. Nekik Madár és a rutinos Gorski segített be.

A Vásárhely ennek ellenére nem feltett kézzel indul neki a hosszú útnak. Vejinovicsék utóbbi nyolc találkozójukból hetet hoztak. Ezzel visszavették első helyüket a tabellán. A Kosársulit TF elleni kudarca ellenére sem szabad alábecsülni, mivel a jó erőkből álló kezdőötösén túl a kispadon olyan kosarasok foglalnak helyet, akik bármikor eldönthetik egy rangadó sorsát. Ahhoz azonban, hogy győzelemmel térjenek haza a nógrádi túrától szinte mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, de kulcskérdés lehet a csapatszellem és a higgadtság is.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb március 28-án szombaton játszik a Hódtói sportcsarnokban. Akkor a Békést, egy héttel később pedig a Debrecent fogadják vas Péterék.

A belépés továbbra is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.