Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Március 17. 15:15, kedd | Helyi
Forrás: TÖBB MINT CIRKUSZ Kft.

Új szuper produkcióval jön ismét Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz

Új szuper produkcióval  jön ismét Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 95 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz eljutott, a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává.

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez. Ez adta az ötletet, hogy ez évben az ”Eötvös Cirkusz’2015 ”évi új műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja el Önöket.

Idei műsorunkban több legendás történetek jelmezében mutatunk be fellépő művészeket:

  • Rómeó és Júlia
  • Oroszán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal
  • Mary Poppins és az állatsereglete
  • Szép és a Szörnyeteg
  • Esmeralda története a Notre Dame –ból
  • Vadnyugati Hatosfogat.

Idei turnénk során láthatják Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, melyben 120 állatot tekinthetnek meg. 70 idomított állat a porondon: zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosó medve, láma, páva, tarajos sül, sas,amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriás kígyó, armadilli, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris, stb.

Egy igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatunk be a ” LEGENDA” című új szuper produkciónkban. Továbbá a gyermekek Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják. A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2015-ös évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.

Az Eötvös Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.