Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2016. Június 24. 07:39, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot bukott le Vasban

Új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot számoltak fel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A közlemény szerint egy 23 éves és 24 éves szombathelyi, valamint egy 27 éves toronyi férfit Szombathelyen, csomagátvétel közben fogtak el. A küldeményben, és később a házkutatások alkalmával összesen csaknem három kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök.

Hozzáfűzték: a gyanúsítottak nemcsak a megyeszékhelyen, hanem egész Vas megyében szervezetten, egymás tevékenységéről tudva, anyagi haszonszerzés reményében értékesítették az anyagokat.

A terjesztőkkel szemben bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, a fogyasztókat még keresik.

A rendőrök D. T. Zoltánt, B. Balázst és N. Ádámot június 20-án vették őrizetbe, a gyanúsítottakat a Szombathelyi Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.