Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Június 27. 14:39, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Új logóra gyűjt a Vásárhelyi Kosársuli

Logópályázat kiírására indított közösségi gyűjtést a Vásárhelyi Kosársuli.

A mintegy 300 fiatal kosarassal foglalkozó sportszervezet 27 éves logóját cserélné le. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy erős közösség áll egyesületünk mögött. Úgy döntöttünk, hogy 30 éve szolgáló jóöreg hód logóját közösségi adománygyűjtésből újítjuk meg – olvasható a Kosársuli Facebook-oldalán. A logópályázatot kiírásának teljes költsége kb. 260.000 forintba kerül, erre gyűjtenek. Kiemelték azt is, hogy mindig is büszkék voltak az egyesület mögött álló közösségre, amely most így is megmutathatja összetartóerejét.

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megalkotni. A pályázatukra beérkező alkotásokból pedig majd közösségi szavazással választanák ki a legjobbat. Egy amerikai típusú sportlogót szeretnének készíttetni, melyen továbbra is ott lenne a jelképpé vált hód és a kosárlabda is. Az új, fiatalos és dinamikus alkotás alapszínei természetesen a kék és a sárga lesz.

A sportvezető szerint a most indult gyűjtéshez bárki csatlakozhat, hiszen minden forint óriási segítséget jelent, így az 1000 forintos felajánlások is jó helyre kerülnek. Az adománygyűjtés ezen az oldalon érhető el, ahol néhány kattintás után bankkártyás fizetéssel támogatható a céljuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.