Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. December 15. 16:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Hús Kft.

U12: remek gyerekek versengtek

U12: remek gyerekek versengtek

Két U12-es együttesünk is pályára lépett múlt héten.

A Vásárhelyi Bikák a Kiváló Kölykök Kupáján vendégszerepeltek Jászberényben, míg a Vásárhelyi Gepárdok Vásárhelyen léptek pályára a hétközi fordulóban. Mindkét gárda rendkívül előremutató produkcióval rukkolt elő, és a győzelmek sem maradtak el.

KKK Kupa, Jászberény

Advent harmadik vasárnapján ismét Jászberénybe utazott az U12-es válogatottunk a Kiváló Kölykök Kupája 3. fordulójára. Az első találkozón az eddig veretlen Nyíregyháza várt csaptunkra, míg a másodikon az országos U12 bajnokságban menetelő Szedeák.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően szorosan alakult mindkét összecsapás. A nyírségieket egy utolsó másodperces triplával sikerült legyőznie Utasi Gábor tanítványainak, míg a szegediekkel szemben, 3 negyeden keresztül tartva a lépést, a végjátékra teljesen elfáradva maradtunk alul. A harmadik mérkőzésen a nyíregyháziak 1 ponttal múlták felül a Szedeákot.

Nyíregyházi Sportcentrum - Vásárhelyi Bikák 69 - 70

Bikák: Papp 26, Herczeg 1, Kálló Nagy 3, Kanka 4, Forrai 1 csere: Skoda 5, Czakó 1, Patkós 10, Hegyi 11, Török 8

Utasi Gábor: Ismét egy nagyon jó és szoros meccset játszottunk. Ezek a meccsek kellenek a gyerekek fejlődéséhez. Sok olyan dolgot láttam vissza a csapattól amit tanultunk az edzéseken. És több olyan is van amit rengeteget kell még gyakorolni. Papp Endinek szeretnék külön gratulálni az utolsó pillanatban szerzett győztes kosarához.

VásárhelyiBikák - Szedeák 42 - 57

Bikák: Herczeg 12, Patkós 4, Papp 5, Kanka 6, Forrai 1 csere: Skoda 7, Czakó 2, Kálló Nagy 2, Török 3, Hegyi

Utasi Gábor: A Szeged legalább olyan jó csapat mint a Nyíregyháza és ezt igazolták is. Amíg futotta az erőnkből egál volt a meccs, viszont ahogy elfáradtunk elléptek tőlünk. Harcosan játszottunk, sok labdát szereztünk azonban a közeli dobásokrendre kimaradtak. Ezt is kell még gyakorolni. Gratulálok a Szegednek a győzelemhez, a csapatomnak meg a mutatottjátékhoz.

U12-es bajnokság, A-csoport

Hétközi fordulóban léptek pályára Bálint Erik edző tanítványai. A Temesvár ellen nagyot küzdve győztek a kék-sárga fiatalok. A Szedeák ellen azonban már nem volt elég a játékosok nagy küzdeni tudása, mivel az első találkozón teljesen kihajtották magukat, így a szegediek hagyták el győztesen a pályát.

Vásárhelyi Gepárdok - Temesvár 55-50

Gepárdok:Török 17, Májer 8, Somogyi 7, Fejes 7, Herczeg 5, Szabó 4, Cseh 4, Forrai 2, Szanda-Nagy 1.

Bálint Erik: Óriásit küzdött a csapat, legtöbbször sikerült megvalósítani amit megbeszéltük. Nagyon sokat léptünk előre mint egyénileg mint csapatban. Gratulálok a fiúknak!

Szedeák Aranysakálok - Vásárhelyi Gepárdok 70-35

Gepárdok: Kiss 10, Török 9, Herczeg 4, Szanda-Nagy 3, Forrai 3, Somogyi 2, Cseh 1.

Bálint Erik: Elfáradtunk és minden hibánkat kihasználta az ellenfél, gratulálok nekik. Viszont fejben jobban kell koncentrálnunk ebben kell előre lépnünk a következő fordulóig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.