Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2018. Március 31. 16:38, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Törtek-zúztak, edényeket dobáltak

Törtek-zúztak, edényeket dobáltak

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy rongálás vétség miatt indított nyomozást.

A nyomozás adatai szerint egy veszprémi lakótelepi lakás albérlői, egy 23 éves férfi és élettársa, egy 21 éves nő tavaly december 28-án összevesztek. A veszekedés hevében megrongálták a szobaajtó üvegét, az erkélykorlát üvegét, a fürdőszobaszekrényt, illetve a gáztűzhelyt, a falra több helyen olajat öntöttek, az erkélyről pedig élelmiszereket tartalmazó edényeket dobtak ki. Ezek közül egy tepsi ráesett egy, a ház előtt parkoló gépkocsira és annak szélvédőjét betörte. A gyanúsítottak cselekményükkel százezer forintos nagyságrendű kárt okoztak a lakás tulajdonosának, az autóban pedig közel negyvenezer forint kár keletkezett.
A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban befejezte a fiatal pár ellen rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: rendőr, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.