Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 13. 15:03, szerda | Helyi
Forrás: Varga Anikó intézményvezető Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

TOP-6.9.2-16 ”A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” KÉRDŐÍV

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata - konzorciumban a Bessenyei Ferenc Művelődési Központtal

– Európai Uniós támogatást nyert el 2017. év végén a helyi közösségek kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztésére és a közösségi szerepvállalás erősítésére.

A TOP-6.9.2-16-HM1-2017-00001 azonosítószámú, „A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” címet viselő, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szakmai vezetésével megvalósuló projekt egy közösségfejlesztő, közösségépítő program, melynek legfőbb célja, hogy a városban élőket, képessé tegyük arra, hogy a saját kis közösségükben programokat, családias hangulatú délutánokat tudjanak megvalósítani, ezzel élhetővé téve saját lakókörnyezetüket, lakóközösségüket, és hogy helyben hozzá tudjanak jutni a saját igényeiknek megfelelő kulturális, és szabadidős programokhoz.

Az elmúlt időszakban a projekt keretében dolgozó közösségfejlesztők már sok háztartásba eljutottak és készítettek interjúkat annak érdekében, hogy felmérjék a vásárhelyiek igényeit a közösségi programok és rendezvények kapcsán. Az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével a helyi lakosok munkánkat segítik, hiszen a legfontosabb számunkra, hogy programjaink a városrészekben élők igényeit tükrözzék!

http://www.vasarhelyikozossegek.hu/kerdoiv

A kérdőíveket elektronikusan a fenti linken, papíralapon pedig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban tudják kitölteni 2019. március 19-ig!

Nagyon köszönöm segítségüket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.