Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Augusztus 10. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

TOP 50-es bűnözőt kaptak el a füzesabonyi rendőrök

TOP 50-es bűnözőt kaptak el a füzesabonyi rendőrök

Gyanúsítottként hallgatták ki a kompolti férfit a füzesabonyi rendőrök, akiről kiderült, hogy már a börtönben is várták.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy kompolti lakos ellen. A férfi a gyalogosan közlekedő volt élettársát támadta meg augusztus 3-án délelőtt Kompolton, akitől pénzt követelt, majd veréssel fenyegette meg. Mivel a verbális bántalmazás nem hatott, így a férfi megragadta a sértettnél lévő táskát, majd az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket és elmenekült a helyszínről – közölte a rendőrség.

A 31 éves férfi napokig megpróbált rejtőzködni a hatóság elől, de a nyomozók eszén nem tudott túljárni. A rendőrök kedden hajnalban Kompolton fogták el az elfogatóparancs alapján keresett és a körözési toplistán szereplő helyi lakost, akit elfogtak, majd kihallgattak a rendőrkapitányságon.

A hatóság számára a gyanúsított már nem volt ismeretlen, ugyanis a rablást megelőző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is elővették már a nyomozók, valamint az is kiderült róla, hogy az Egri Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt is körözte, így a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol megkezdte büntetésének letöltését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.