Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 05. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Tízmillió forint gyűlt össze a maciárverésen

Tízmillió forint gyűlt össze a maciárverésen

Tízmillió forint gyűlt össze a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány jótékonysági árverésén Budapesten, az adományt a Vörösmarty mozi felújítására és átépítésére fordítják.

Az alapítvány célja a Vörösmarty mozi épületének átépítése annak érdekében, hogy ott fogyatékosság-barát munkahelyet alakítsanak ki, új funkciókkal és koncepcióval. A beruházás szeptemberben kezdődött el, a kivitelezés mintegy 150 millió forintba kerül, amelyet alapítványi pénzből és támogatásokból valósítanak meg - közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

A csütörtökön rendezett aukción Törőcsik Mari maciját 2 millió forintért vitték el, rekordsebességgel kelt el Rubik Ernő macija és dedikált kockája, egymilliót ért Palvin Barbara felajánlása és Sophia Loren fiának, Carlo Pontinak dedikált karmesteri pálcája is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről