Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. December 17. 13:05, szerda | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

TIZENHARMADIK GYŐZELMÉRE HAJT A KOSÁRSULI

TIZENHARMADIK GYŐZELMÉRE HAJT A KOSÁRSULI

Szombaton lesz a Vásárhelyi Kosársuli utolsó bajnoki fellépése 2014-ben.

A szezonban eddig hibátlanul a tabella élén álló kék-sárgák a Konecranes-Salgótarjáni KSE-t fogadják a Hódtói Sportcsarnokban. Vas Péterék az NBI/B keleti csoportjában eddig nyolc győzelmet számlálnak, négy Hepp Kupa győzelmükkel összesen már 12 sikernél tartanak.

A vendégek a tabella hetedik helyén állnak, 4-4-es győzelem-vereség mutatóval, amiből egyértelműen a Vásárhely újabb diadalára lehet számítani. A kép azonban ennél valamelyest árnyaltabb. A salgótarjániak megerősítették keretüket, és úgy hírlik az Egerből frissen igazolt Szabo Peter pályára lép a 9. fordulóban. A játékosra a vásárhelyi közönségnek még igen friss emlékei lehetnek, mivel október közepén még egri színekben 25-öt szórt Nyilaséknak. Mellette Tutust, Madárt, Gorskit és Papot sem szabad leírni, sőt hozzájuk a két vásárhelyi nevelésű spíler Czuprák Ádám és Schéda Martin is csatlakozhat.

A zászló ennek ellenére - főleg hazai pályán, a Kosársulinak áll. Mócsaiék legutóbb éppen a nyugati listavezetőt győzték le a Hódtóiban, ráadásul 15 ponttal. A rangadón Vejinovics, a legjobb formáját mutató Gruda és Vas vitték hátukon a csapatot. Azt már most borítékolhatjuk, hogy izgalmas találkozó elé nézünk, a siker kulcsa pedig a védekezés lehet. Ha a hódmezővásárhelyieknek sikerül átmenteniük vasárnapi szenzációs védőformájukat, és a támadójáték sem akadozik, akkor bezsebelhetik tizenharmadik diadalukat a 2014-15-ös évadban.

A rangadó december 20-án szombaton este 18 órakor kezdődik Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban. A nézők, az eddigi bajnokikhoz hasonlóan, ezúttal is ingyenesen nézhetik meg a meccset.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben