Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 17. 11:57, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Tét nélkül – A Nagykőrös a következő ellenfél

Tét nélkül – A Nagykőrös a következő ellenfél

Az Óbudai Kaszások elleni sikerével teljesítette idei célját a Vásárhelyi Kosársuli.

Az idén debütált Utasi Gábor edző legénysége ugyanis már biztos, hogy az NBI B keleti csoportjának első négy pozíciója közül az egyiken végez az alapszakasz végén, és ezzel a felsőházi rájátszásba jutva az első 8 hely valamelyikét kaparintja meg a nyugati együttesekkel vívott harc után. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, hiszen szombaton 18 órakor a bajnokságban vitézkedő újonc, a Nagykőrös látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

Bár az összecsapásnak a playoff szempontjából már nem lesz túl nagy jelentősége, azért mindenképpen izgalmakat tartogathat. Annál is inkább, mivel az őszi fordulóban a kék-sárgák érzékeny vereséget szenvedtek a nagykőrösiek otthonában. Molnár Miklósék azonban nem csak ekkor villantották ki méregfogukat, hiszen már több top együttes vérzett el ellenük. A Miskolc, a Tiszaújváros és a Honvéd sem túl jó szájízzel hagyta el ellenük a pályát. Ráadásul több, kosaras berkekben jól ismert kosaras pattogtat náluk, így a szegedi Molnár mellett Tóth Viktorra és Mácsai Károlyra is oda kell majd figyelnie a Hódmezővásárhelynek.

Tétnélküliség ide, vagy oda a Kosársuli az összecsapás egyértelmű esélyese a Vásárhely. Ráadásul Szabó Péterék eredménykényszer nélkül, felszabadultan játszhatnak majd a derbin. Egy héttel ezelőtt is hasonlóan tettek, akkor már az első negyedben megmutatták a Kaszásoknak, hogy mennyire akarják a győzelmet. Sőt azon a meccsen a csere játékosoknak sem kellett szégyenkezniük: megmutatták, hogy rájuk is számíthat a gárda szakmai stábja a folytatásban. Ezt jól bizonyítja, hogy 109 pontjukból 49 egységet a padon kezdő kosarasok neve mellé jegyezhettünk föl.

Ők a mostani, az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ezúttal is ingyenesen megtekinthető mérkőzésen újra tanúbizonyságot tehetnek képességeikről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.