Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2020. December 18. 18:11, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Télen is erősek! - FOTÓK - VIDEÓ

Elstartolt a Prémium Strongman Téli Liga December 5-én útjára indult a legújabb erősember versenysorozat, amelyet a CESA® Central European Strongman Association jegyez.

Az időjárás kegyes volt a szervezőkhöz és a versenyzőkhöz egyaránt. Kellemes napsütés és 12°C várta az egyébként felkészülési idejüket töltő erős embereket. A kezdeményezés e téli kupasorozatra is tőlük származott, a Prémium Rendezvényszervező Zrt pedig biztosította a már megszokott profi körülményeket. A helyszínnek a Kobex-Pannónia Kft sóskúti telephelye adott otthont. A szigorú járványügyi feltételek megvalósítása mellett is kellemes környezetet biztosítottak a versenyhez. Összességében egy kiváló, jó hangulatú zártkapus sporteseményt sikerült megvalósítani. Köszönet az összes támogatónak!

Juhász Péter 3x országos bajnok: Úgy érzem tudtam azt teljesíteni, amit elvártam magamtól. Igaz, csak az utolsó versenyszámnál tudtam átvenni az összetett vezetést egy ponttal Sebestyén Janitól, de az utolsó versenyszámnál ezt még sikerült növelni. Örülök a győzelemnek, várom a további fordulókat! Sebestyén János korábbi országos bajnok, „Silverboy”: Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igazából nagyon keveset edzettem, mert van egy rotátor köpeny sérülésem. A verseny maximálisan jól sikerült, hála Istennek nem sérültem le jobban. Ez az új verseny és az első fordulója úgy, ahogy volt tökéletesre sikerült!

Címkék: erő, erős, erősember

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.