Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Szeptember 20. 11:52, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Tegyen egy kirándulást Svájcba, utazzon vonattal közvetlenül Zürichbe!

Tegyen egy kirándulást Svájcba, utazzon vonattal közvetlenül Zürichbe!

Budapestről Tatabányán és Győrön át minden nap közlekedik egy-egy pár nappali és éjszakai vonat, amelyekkel kényelmesen, átszállás nélkül lehet eljutni Svájc kapujába, Zürichbe.

A nappali órákban közlekedő Railjet xpress vonatból az osztrák Alpok panorámája tárul az utasok elé, az éjszakai Wiener Walzer EuroNight vonaton pedig háló- és fekvőhelyes kocsiban lehetőség van alvásra, ezzel jelentősen kellemesebbé téve az utazást.

A Railjet xpress vonaton a hagyományos első és másodosztályú kocsik mellett Business Class is rendelkezésre áll, amely komfortosabb ülésekkel és nagyobb lábtérrel rendelkezik, komfortossá téve a hosszabb távú utazást. A Wiener Walzer EuroNight háló- és fekvőhelyes kocsijában utazók díjmentes reggelit kapnak megérkezés előtt, emellett kisebb harapnivalókat és italokat is vásárolhatnak a fedélzeti büféből az utaskísérőktől.

Mind a nappali, mind az éjszakai vonatra váltható kedvezményes, a helybiztosítást is tartalmazó SparDay, illetve SparNight menetjegy, korlátozott számban, másodosztályú ülőkocsiba irányonként 39 eurótól.

Ha a SparDay jegyek elfogytak, érdemes a korlátlan számban elérhető, oda-vissza útra érvényes Zürich Spezial jegyet megvásárolni, amellyel 143,20 euróért lehet utazni Budapest és Zürich között. A jegyhez különleges kedvezmény is kapcsolódik: 14 éven aluli gyermekek díjmentesen utazhatnak olyan saját szülő vagy nagyszülő kíséretében, aki Zürich Spezial jeggyel rendelkezik.

Bővebb információ:https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/zurich


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.