Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Március 09. 14:05, szerda | Helyi
Forrás: Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület

TAEKWONDOWON est az Emlékpontban

TAEKWONDOWON est az Emlékpontban

Taekwondowon Est az Emlékpontban.

A Máté Taekwondo & Hapkido Közhasznú Sportegyesület 2016. március 16-án (szerdán) 18 órától Hódmezővásárhelyen, az Emlékpont Múzeumban (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 1.) Taekwondowon Estet szervez, melyre illusztris vendégként a Korei Turisztikai Hivatal igazgatója is ellátogat.

A Taekwondowon a világ első taekwondo parkja az őshazában, ahol a sport, a hagyományok, a szellemiség minden apró részletét megismerhetik az elhivatottak. Lenyűgöző építészetét a Taekwondo-nak tervezték, stílusában is követi a sport alapelveit.

Egyesületünk az elmúlt év végén olyan szerencsés helyzetbe került, hogy a Koreai Turisztikai Hivatal igazgatója és munkatársa ellátogattak városunkba. Ezt a kapcsolatot tovább mélyítve, tart a hivatal igazgatója és dolgozói egy előadást arról, milyen szervezett utakra van lehetőség, illetve milyen módon tudja a hivatal támogatni a kiutazni vágyókat.

Céljaink között szerepel, hogy országos szinten delegáljunk egy minimum húsz főből álló csapatot, akik 2016. augusztus közepén kilátogathatnak a Taekwondowon-ba szervezett programsorozatra. Ez egy egyénre szabott élmény lenne a sportolóknak. A turisztika csomag az edzések lehetősége mellett magában foglalja, a koreai kultúra, gasztronómia, hagyományok, hitvallások megismerését, több nagymesterrel történő személyes találkozást is.

Ezen terveinkkel is szeretnénk egyre erősebbé tenni a magyarországi taekwondo bázist, melyben nagy segítséget nyújt, ha a sportolók megismerheti az őshazát testközelből is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.