Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 12. 11:46, kedd | Helyi sport
Forrás: http://www.hlkc.hu

SZOROS MECCSEN NYERT A CSORVÁS VENDÉGEKÉNT A HLKC

SZOROS MECCSEN NYERT A CSORVÁS VENDÉGEKÉNT A HLKC

Nehéz meccsen van túl felnőtt csapatunk az NIIB Dél-Kelet csoport felnőtt bajnokságban, de továbbra is őrzi első helyét a bajnoki tabellán.

Szombaton a harmadik helyen álló Csorvás vendégeként Békéscsabán lépett pályára csapatunk, és a várakozásoknak megfelelően szorosan alakult az eredmény.

Nem indult jól a meccs, a csorvásiak zsinórban háromszor is betaláltak, míg lányaink a a 8. percig gól-képtelenek voltak. Ekkor úgy tűnt megtalálták a “receptet” a roppant kellemetlen stílusban játszó hazaiak ellen, hiszen a 19. percben már nálunk volt az előny (5-7). Sajnos azonban a rengeteg hiba és ideges játék megbosszulta magát, így az első félidő végére maradt a szoros állás (9-10).

A játék képe a második játékrészben sem változott, mindkét csapat a védekezésre helyezte a hangsúlyt, a támadójátékban azonban továbbra is a kapkodás volt a jellemző. Egyik csapat sem volt képes a higgadt játékra, így aztán szoros küzdelemben, de megérdemelt győzelmet arattunk az otthonában eddig veretlen csorvási csapat ellen.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 17. forduló
2016.04.09. Békéscsaba – 150 néző

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 18-19 (9-10)
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybíró: Dr. Soós József
HLKC: Kothencz – KÓNYA 4, Tószegi 1, Vuletic 4, SEBŐK 4, Kránitz 2, Sebestény, Cs: Balogh (k), NÉMETH 2, Becsei, Szabó, Sajtos, Szőke, Blaskovics, Kecskeméti, SZÉKESI 2

Gaál Adrienn edző: “Agyonnyomott minket a teher, hogy nem veszíthetünk pontot. Idegesen és kapkodva játszottunk, óriási pozitívum, hogy így is sikerült megszerezni a két pontot.”

Junior mérkőzés

Junior csapatunk esélyeshez méltóan, nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a lelkes csorvási fiatalok ellen, ezzel továbbra is hibátlan mérleggel vezetik a tabellát.

NBII Dél-Kelet csoport női junior kézilabda bajnokság – 17. forduló
2016.04.09. Békéscsaba – 150 néző

Csorvási SK – Hódmezővásárhelyi LKC 21-49 (11-28)
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
HLKC: Balogh – Sajtos 4, Klemm 6, Földesi 1, Szabó 4, Bálint 6, Becsei 6, Cs: Nagy (k), Kandó 4, Molnár, Kovács 4, Blaskovics 5, Besenyi 2, Balog 5, Mérai 2

Kis Márk edző: “Győzelmünk egy pillanatig sem volt kérdéses, gratulálok a lányoknak.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.