Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2021. Szeptember 29. 16:46, szerda | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Szombat, Hódtói Sportcsarnok: Kosársuli-Újpest rangadó

Szombat, Hódtói Sportcsarnok: Kosársuli-Újpest rangadó

Hazai környezetben is megkezdi szereplését a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapata az NB I/B Zöld csoportjában: az Újpest látogat a Sportcsarnokba.

Egyik gárda sem kezdte jól a 2021-22-es szezont, hisz a Kosársuli a SMAFC otthonában maradt alul (kiemelkedő harmadik negyeddel 86-71-re nyertek a soproniak), az Újpest pedig odahaza kapott ki 84-77-re a Győrtől.

Mindkét együttes egy folyamat elején tart, így nem csoda, ha a nyári formálódás után néhány tétmeccsre szükség lesz a stabil játékstílus megtalálásához, és külön igaz ez az újpestiekre, hisz a fővárosiak előző idénybeli keretének magjából a fiatalok mellett mindössze a korábban a Kosársulinál pattogtató közönségkedvenc, Kelemen Balázs maradt meg hírmondónak, és nyolc új játékos, köztük a szintén ex-kosársulis Varga Dániel érkezett.


Ezek alapján sem lehet támaszkodni az előző évek eredményeire, így azokra a szoros párharcokra, amik igazi rangadóvá tették a Vásárhely-Újpestet a Zöld csoportban.


A két vezetőedző, Szablics Péter és Surmann Gábor pedig egyaránt javulást ígért a szurkolóknak a nyitófordulót követően, így könnyen lehet, hogy ezúttal is egylabdás meccs következhet.


Az október 2-án, szombaton 17 óra 30 perckor kezdődő találkozó előtt, 15 órától az U20-asok is összecsapnak - a fiataloknál a Kosársuli vereséggel, az Újpest győzelemmel indította az idényt.


Mindkét meccsre szeretettel várjuk a vásárhelyi szurkolókat, szimpatizánsokat! A jelenlegi szabályozások értelmében védettségi igazolvánnyal látogatható minden összecsapás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói