Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Április 25. 11:52, péntek | Helyi sport
Forrás: dr. Elek András

Szombat este: Vásárhelyi Kosársuli - Soproni Sportiskola

Szombat este: Vásárhelyi Kosársuli - Soproni Sportiskola

Évek óta nem volt kettős mérkőzés a Hódtói Sportcsarnokban, most viszont örülhetnek a sportbarátok. 17.00-kor a női NB II-s csapat játszik a Túrkevével, utána 19.00-kor az NB I/B-s kosárlabda rájátszás újabb fordulója következik.

Vas Péterék számára csak a győzelem az elfogadható hazai pályán. Az ellenfélről keveset tudni, helyesebben senki sem játszott még közülük a Kosársuli ellen. Jó képességű fiatal gárdáról van szó, az "A" csoport élmezőnyéhez tartozó Sopron KC u23-s csapata jön. Az ifjak a nyugati csoport 5. helyén végeztek az alapszakaszban, imponáló 13-9-s mutatóval.

Nem kell azonban megijedni, mert Utasi Gábor tanítványai a 2013/14-s szezonban 12 hazai mérkőzésükből 10-t megnyertek, hétvégén is erre készülnek. Mindenki ép, egészséges, játékra kész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.