Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 23. 14:04, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Szír férfi rabolt ki egy nőt Budapesten

Szír férfi rabolt ki egy nőt Budapesten

Eljárás indult egy 25 éves szír férfi ellen, aki kirabolt egy nőt az Andrássy úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A közleményben azt írták, hogy szombat délután az Andrássy úton egy nő parkolt az autójával, amikor a férfi kinyitotta az ajtót, majd megrúgta a sofőrt és beszállt mellé.

A férfi arabul kiabálni kezdett a nővel, aki megpróbált elszaladni és segítséget kérni, de a támadó utána futott, visszarántotta és többször arcon ütötte. A nő segítségére siető járókelőt a gyanúsított szintén megütötte - ismertették.

A támadó ezután kivette a nő kezéből a telefonját. A dulakodást egy másik járókelő is észrevette, próbálta feltartóztatni az elkövetőt, de nem sikerült neki.

A rendőrök a személyleírás alapján, fél órával a támadás után a Dózsa György út és az Andrássy út kereszteződésénél elfogták a 25 éves szír állampolgárságú férfit, aki a nála talált iratok szerint német menekültstátusszal rendelkezik.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A sértett és a segítségére siető egyik férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Címkék: budapest, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: