Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2017. Július 25. 19:34, kedd | Belföld
Forrás: mti

Szinte teljesen helyreállt az áramszolgáltatás Baranyában

Szinte teljesen helyreállt az áramszolgáltatás Baranyában

Befejezték az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. szerelői a hétfő éjszakai vihar miatt áramszünetben érintett 11 középfeszültségű vonalon a hibák elhárítását Baranyában - közölte a szolgáltató kedd este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint már minden középfeszültségű vonalon zavartalan az áramellátás.

Az E.ON szakemberi a késő esti órákig folytatják a munkát - tették hozzá, megjegyezve, hogy már minden szerelő azokon a kisfeszültségű hálózaton keletkezett egyedi hibákon dolgozik, amelyek csupán egy vagy néhány fogyasztási helyet érintenek.

Ezek jellemzően a házak tetőszerkezetének sérülésével összefüggő, egyedi hibák, többek között Ellenden és Magyarsarlóson, valamint Nagykozár szőlőhegyi részén. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedd reggeli közlése szerint a hétfő este átvonult vihar a megye 17 településén - köztük Pécs keleti részén, Villányban, Pogányban és Szalántán - okozott áramkimaradást.

Címkék: áram, Baranya

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 10. 07:00, hétfő | Belföld

Napról napra javulnak a járványügyi adatok, de ez nem jelenti a járvány végét

Napról napra javulnak a járványügyi adatok, csökken az elhunytak és kórházban kezeltek, lélegeztetésre szorulók száma, de ez nem jelenti azt, hogy vége van a járványnak

2021. Május 10. 05:00, hétfő | Belföld

Nyáriasan meleg idő várható a következő napokban

Nyáriasan meleg idő várható a következő napokban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a Facebook-oldalán.

2021. Május 09. 18:19, vasárnap | Belföld

Hétfőn kezdődnek a szakmai vizsgák

A technikumok sikeresen megszervezték az érettségi vizsgákat, azonban a szakképzésben sem értek még véget a megmérettetések. Hétfőtől kezdődnek a szakmai írásbeli vizsgák,

2021. Május 09. 16:06, vasárnap | Belföld

Merkely: nem szabad elveszteni az oltakozási kedvet

A kimagasló magyar oltási eredmények ellenére sem szabad hátradőlni, nem szabad elveszteni a koronavírus elleni oltakozási kedvet - mondta a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.