Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Május 17. 15:47, csütörtök | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Szezont zár a Kosársuli

Szezont zár a Kosársuli

A hazai közönségtől már elbúcsúzott a Győr elleni, múlt szombati győztes mérkőzésen a Vásárhelyi Kosársuli.

A két győzelemig tartó, 13. helyért zajló párharc pénteki, harmadik mérkőzése viszont már az egész idényt zárja majd. A kék-sárgák győzni mennek a Dunántúlra.

Vas Péterék nagyon fogadkoztak egy héttel ezelőtt, hogy mindenképpen sikerrel örvendeztetik meg a nem túl sikeres szereplés ellenére kitartó szurkolóikat. Ez aztán összejött nekik, igaz nem volt éppen zökkenőmentes a mérkőzés. A pazar elő félidei produkció után összeomlás következett, és csak az utolsó percekben sikerült behúznia a meccset a vásárhelyieknek. Remélhetőleg az idegek harcában aratott diadal lökést ad majd Szabóéknak, hogy idegenben is győztesen hagyják el a pályát.

Az viszont szinte biztos, hogy a győriek mindent kiadnak majd magukból. Csaplár-Nagy Ervin edző fiai ugyanis igencsak zabosan hagyták el a parkettet a Hódtói Sportcsarnokban. Ráadásul - az első összecsapást lemásolva – ragyogó második félidei játékot produkáltak, tehát továbbra sem lenne könnyű megmondani, hogy kié lesz majd az NBI B Piros Csoportjának 13. helye. A kulcskérdés pedig még mindig az, hogy Gajic és palánk alatt védekező társai mennyire tudják útját állni a két centernek, Nárainak és Domsitznek, no meg a kívülről folyamatosan a gyűrűt támadó Pusztának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben