Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Augusztus 03. 13:13, hétfő | Helyi
Forrás: Elek András-sajtóreferens

Szent István király ünnepére készül Hódmezővásárhely

Szent István király ünnepére készül Hódmezővásárhely

Ötnapos könnyűzenei és kulturális fesztivál - gasztronómiai kavalkáddal.

Színes, szórakoztató kulturális és könnyűzenei programokkal várja az érdeklődőket Hódmezővásárhely városa augusztus 19. és 23. között Szent István királyunk ünnepén és a XI. Bor- és Pálinkafesztiválon.

Az államalapítás ünnepének előestéjén nyíló kulturális-gasztronómiai rendezvénysorozat öt napon át minden korosztálynak kínál programokat: a város főterén és sétálóutcáján felállított színpadokon a magyar könnyűzene korszakos alakjait és a fiatal generáció kedvenceit láthatják az érdeklődők. Fellép a Black Five, az R-GO, a UNITED, a Zagar és a Group 'n' Swing, a borfesztivál pódiumán zenél a Vad Fruttik, a Belga, a Kistehén, a Mary Popkids, az Anima Sound Sytem és még sokan mások. A borkedvelőket a fesztivál minden napján délutántól hajnalig több tucatnyi pincészet, a történelmi Magyarország borvidékeinek legnemesebb nedűi csábítják kóstolásra, a családokat és a gyerekeket meseelőadások és játszóház várják. Augusztus 20-án este a Budapesti Operettszínház művészei gáláznak a 100. születésnapját ünneplő Csárdáskirálynő tiszteletére, az ünnepet fergeteges tűzijáték koronázza meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a