Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Március 10. 12:28, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

A tehetséges énekesnő, Szandi ismét nagy kihívás előtt áll. Az ének iskolája tanár nénijeként újra kisdiákokat fog tanítani. A háromgyermekes édesanya nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni.

Nagy élmény volt számára, hogy nemrégiben a közös éneklés élményét saját kislányával is átélhette egy duettel, melyet saját stúdiójukban énekeltek fel. Blankának nagy öröm volt, hogy édesanyja tanítja, azonban Szandi elmondása szerint a legnagyobb művészi vénával mégis legkisebb gyermeke, Csabika rendelkezik, három gyermeke közül ő az egyetlen, aki szeret szerepelni.

"Igyekszünk minél több hasznos, örömteli percet eltölteni gyermekeinkkel– kezdi Szandi – a legtöbbet a 14 éves lányommal kell foglalkoznom, mert ő most van abban a korban van, hogy barátnőként és bizalmasaként van szüksége az édesanyjára. Amíg Domi fiúnk edzésen van, mi Blankával elmegyünk a közeli edzőterembe. Sportolás közben mindig jókat beszélgetünk. Ezidő alatt boldogan vigyáz Csabikára az apukája. Domival is járok időnként futni. Nagy logisztikát igényel 3 gyerek nevelése."

Szandi élete pedig így teljes, nagycsaládban, szerelmével, akivel 22 éve ismerik egymást. Az év végén már 25 éves jubileumi bulijára készülő énekesnőn pedig sosem látszik, hogy fáradt lenne. Ő egy igazi energiabomba.

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

„Meg is lepődtem, amikor Csabi azt mondta, hogy elvisz egy kicsit pihenni kettesben – emlékszik a tanár néni, aki már megkezdte az Ének iskolája újabb évfolyamának forgatásait – azt mondta a műsor és a fellépéseim miatt később már nem nagyon lesz időnk néhány napot együtt tölteni. Gyerekek nélkül érkeztünk meg az egyik kedvenc helyünkre a siófoki Hotel Azúr Prémiumba, ahol régi ismerősként fogadtak minket.”

Szandiéknak igazi kényeztetésben volt részük a szállodában, ahol végre civilként tölthettek el néhány napot. A prémium hotelben kipróbáltak szinte minden olyan szolgáltatást, amit 3 gyerek mellett nem biztos, hogy ki tudtak volna próbálni. Szandi egy shiatsu masszázst is kapott, Csaba pedig az alfa ágyon relaxált egy kicsit, ahová később párja is csatlakozott.

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

„Gondoltuk pihenünk egy kicsit a kék alfa ágyon, de annyira kikapcsolt minket a zene, az ágy rezgése, és a színterápia, hogy el is szenderedtünk” –mosolyog Szandi.
A Bogdán házaspár számára szokatlan volt, hogy nem voltak velük a gyerekeik, akikkel telefonon tartották a kapcsolatotot.

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

„Nagyon szeretjük a magyar tengert, legyen az bármelyik évszakban, Csabika folyton kérdezi, mikor megyünk be a Balatonba? – veszi át a szót Bogdán Csaba – mondtam nekik, hogy most anyával kettesben látogatunk el Siófokra, de nyáron ők is velünk tarthatnak. egyességet kötöttünk és ők kezet ráztak rá, így kaptunk ezúttal kimenőt.” – nevet a családfő

Szandi és Bogdán Csaba - Gyerekek nélkül kettesben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára