Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. Április 08. 07:23, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Száguldozva menekült egy autós a rendőrök elől Győrben

Száguldozva menekült egy autós a rendőrök elől Győrben

Megpróbáltak elmenekülni, a győri rendőrök elfogták a két férfit.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei április 7-én 16 óra 4 perckor szolgálati járművel haladtak Győrben, amikor egy Volkswagent akartak közlekedési ellenőrzés alá vonni. A sofőr a rendőri megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, hanem növelte sebességét és Győrság irányába menekülni próbált. A rendőrök követték a nagy sebességgel haladó kocsit és többször megállásra szólították fel a benne ülő két férfit. A vezető ennek ellenére szabálytalanul és többször veszélyes manőverekkel haladt tovább. Töltéstavánál egy útkereszteződésbe érve megcsúszott az autó és kisodródott az út menti árokba. A sofőr és utasa ezután futva próbált a szántóföldön át elmenekülni. A járőrök utolérték őket, a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Megállapították, hogy a sofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért őt kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Utasát személyazonosságának megállapítása után szabadon bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.