Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 11. 12:26, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

STREETBALL-T RENDEZNEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

STREETBALL-T RENDEZNEK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

A „CB Basket A to Z” projektnek köszönhetően sportolnak közösen magyar és szerb fiatalok

A CB Basket A to Z elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektnek köszönhetően rendeznek Streetball-t 2021. augusztus 14-én szombaton Hódmezővásárhelyen a Hódtói Sportcentrumban.

Az eseményen a két kedvezményezett sportszervezet, a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub minden versenyezni akaró kosarast várnak Vásárhelyről és térségéből.

A reggel 9 órakor kezdődő nevezés után fél 10-től pattog majd a labda a versenyeken. A megmérettetésre 5 korosztályban - 2008 és utána született fiúk és lányok, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, Hölgyek (2007 és előtte született) és Családi (minimum két generáció) - , várják a jelentkezőket. Ők teljesen ingyenesen mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel. A rendezvényen játékvezetés mellett zajlanak a mérkőzések a 3+1 főből álló csapatok között. A sportolókat vendégül is látják: a nevezőknek pizzaszelet és üdítő segít majd feltöltődni az összecsapások között. A streetball hangulatát a viadalok mellett az egész nap szóló zene fokozza, egészen az eredményhirdetésekig, ahol az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerik el.

A rendezvény programjáról és a jelentkezési feltételekről a CB Basket A to Z projekt hivatalos magyarországi honlapján a www.facebook.com/CBBASKETATOZ oldalon olvashat bővebben! A streetball bajnokság rossz idő esetén sem marad el, mivel ha esni fog, akkor a Hódtói Sportcsarnokban rendezik meg a viadalt.

A Kosársuli és a Szabadka fiataljainak szombaton nem ér véget a program, mivel augusztus 15-én vasárnap közös kulturális és gasztronómiai programokon ismerkednek meg egymással és Hódmezővásárhely értékeivel.


Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programról
Az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program az Európai Unió 2014-2020 időszakra vonatkozó pénzügyi keretrendszerének előcsatlakozási eszköze (IPA) keretében valósul meg. A résztvevő országok – Magyarország és Szerbia – „közös irányítási rendszerben” végrehajtva a Program különböző szervezetek közötti együttműködési projekteket támogat a magyarországi Csongrád és Bács-Kiskun megyékből és a következő szerbiai területekből álló programtérségben: Nyugat-Bácska, Észak-Bácska, Dél-Bácska, Észak-Bánát, Közép-Bánát, Dél-Bánát és Szerémség.

A Program egy stabil és együttműködő régió kialakítását és a határtérség általános életminőségének javítását támogatja. Lehetővé teszi a két ország szervezetei közötti gazdasági együttműködést, támogatja a közös identitást és a határtérség kulturális és történelmi örökségét, továbbá hozzájárul környezeti fenntarthatóságához és biztonságához.

További információkért látogasson el a www.interreg-ipa-husrb.com weboldalra.

Kapcsolat:

A projekt neve: CB Basket A to Z.
Kapcsolattartó neve: Martonosi János alelnök
Szervezet neve: Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület
Telefonszámok: +36/20-266-7240
E-mail cím: jan.martonosi@gmail.com
Cím: Németh L. u. 18., 6800 Hódmezővásárhely, Magyarország


JOGI NYILATKOZAT
Ez a projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg a Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A projekt tartalmáért teljes mértékben a Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére