Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Május 04. 10:56, péntek | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Sporttörténelmi jelentőségű bokszgála készül Vásárhelyen!

Sporttörténelmi jelentőségű bokszgála készül Vásárhelyen!

A Boxing Gym Vásárhely május 26-ára a városba hívta a magyar és az ukrán ökölvívás legjobbjait és legendáit. Ringbe száll többek között a vásárhelyi magyar válogatott kerettag, Kovács Pál is.

Hódmezővásárhely egyik legújabb, dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesülete, a Boxing Gym Vásárhely, egy a sportéletben és a bokszvilágban jelentős hazai és nemzetközi esemény megrendezésére készül.

2018. május 26-án (szombaton) Hódmezővásárhely ad otthont az I. Kerekes János Emlékverseny és Pofonpartinak. Az egész napos rendezvény helyszíne, a Balogh Imsi Sportcsarnok. A Pofonparti 14 órai kezdettel indul, ahol a vásárhelyi egyesület fiatal öklözői meghívásos bemutató mérkőzéseket vívnak más sportolókkal. Az ünnepélyes megnyitót 14:30-kor tartják.

16 órai kezdettel Magyarország-Ukrajna válogatott bokszolói lépnek egymás ellen a kötelek közé. Ukrajna a sportág nagyhatalmai között is kiemelkedő helyet vívott ki magának az elmúlt Olimpiákon való nagyszerű szereplésével. A két ország összecsapása során ringbe lép, hazánkat és Hódmezővásárhelyt képviselve, a 81 kilogrammos magyar válogatott kerettag, Kovács Pál.

Az eseményen jelen lesznek: Erdei „Madár” Zsolt világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, Balzsay Károly világbajnok, a magyar ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya, a hazai bokszélet korábbi legendái és a jelenkor bajnokai, valamint az ukrán válogatott nemzetközi szintű ökölvívói.

A jeles sporteseményt az M4 sporttelevízió felvételről, a Magyar Ökölvívó Szövetség FS Média televíziója pedig élőben, online közvetíti. A napon egy óriási ledfal is felállításra kerül, és a bokszmérkőzések szüneteiben egyéb programokat is ígérnek a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.