Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Október 03. 16:26, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Sérülést okozott, keressük

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután sérülést okozott egy másik biciklisnek, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06030/626/2018. bűnügyi számon, közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eddigi adatok szerint 2018. szeptember 9-én 19 óra 15 perc és 19 óra 30 perc között Hódmezővásárhely belterületén a Hóvirág utcai kerékpárúton elektromos kerékpárral közlekedett egy hölgy a Kodály Zoltán utca felől a Rudnay Gyula utca irányába. A Hóvirág u. 4. számnál levő élelmiszerüzlet közelében, vele szemben, egy férfi kerékpáros haladt, aki hirtelen "megcsellent". Ezzel kissé áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol érintőlegesen összeütközött a kerékpáros hölggyel, akinek a bal kezének kisujja beleakadt a férfi kerékpárjának kormányába vagy fékkarjába. Ennek következtében a hölgy 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az ütközést követően egyik kerékpáros sem esett el, azonban a férfi a megállás nélkül távozott a Kodály Zoltán utca irányába. A férfi 30 év körüli, normál testalkatú, arca közepesen telt, kerek. A haja sötét barna, dús, szétálló, göndörnek tűnő. A biciklis levélzöld, vélhetően rövid ujjú pólót és sötét rövidnadrágot viselt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen kerékpárost, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/535-960/4066-os mellékén, a 62/562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben