Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.

A csapat nyáron kinevezett szerb trénere magánéleti okokból nem tudja ellátni a felnőttgárda vezetését a jövőben. A kék-sárgák új vezetőedzője, Vuk Pavlovics november 22-én kedden 17:30-kor debütálhat a Hepp Kupában, ahol az eggyel magasabb osztályban játszó Cegléd lesz az ellenfél a Hódtói Sportcsarnokban.

A Vásárhely új edzője már 2017 eleje óta dolgozik az egyesületnél, ahol edzői pályafutását is kezdte. Több korosztályban is megmutatta már tehetségét és eltökéltségét utánpótlástrénerként. Az igazi kosaras famíliából származó szakember – akinek édesapja, Predrag Pavlovics a Szolnokkal kupaaranyat nyert, és akit a szurkolók a Szombathely és a Nyíregyháza csapatából is ismerhetnek– célja, hogy a Kosársuli stabil csapatként, a saját nevelésű fiatalokat beépítve érjen el minél jobb helyezést a Zöld csoportban a szezon végére. Az új tréner motiváltan lát a munkának, hiszen óriási lehetőségnek tartja, hogy fiatalon egy másodosztályú felnőtt gárda vezetőedzőjeként próbálhatja ki magát. Kinevezése egyébként illik a klub vezetőségének elképzeléseibe, miszerint minél több elkötelezett saját nevelésű kosaras és szakember dolgozzon a kitűzött célok eléréséért az egyesületben.

A Cegléd elleni Hepp Kupa mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek már csak azért sem, mert a Hódmezővásárhely felkészülését több sérülés és betegség is nehezítette az előző héten. Kelemen Balázs és Bálint Erik betegség, Varga Zalán pedig ujjsérülés miatt nem tudott 100 százalékos edzésmunkát végezni. Ráadásul a ceglédiek egy osztállyal feljebb a Piros csoportban pattogtatnak hétről-hétre, ahol egyre több tapasztalatot gyűjtve szeretnék megvetni a lábukat ebben az idényben.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Cegléd KE elleni Hepp Kupa meccse november 22-én kedden 17:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 15:23, szerda | Helyi

Római erődtől Mátyás király palotájáig

Visegrád története a Tornyai-múzeum régészeti sorozatában

2023. Január 25. 15:07, szerda | Helyi

Növényi alapú táplálkozás: 8+1 alapanyag, ami nem hiányozhat a konyhádból

A növényi alapú táplálkozás elképesztően változatos, főként, ha ismerjük azokat az alapanyagokat, amelyekkel különleges, de mégis egyszerű lehet a főzés.

2023. Január 25. 11:49, szerda | Helyi

A zöld hidrogéné a jövő, de az árával még baj van

Sokat beszélünk a hidrogénről, az Európai Uniónak is nagyívű tervei vannak vele.

2023. Január 25. 11:47, szerda | Helyi

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Ismét hazai pályán lép pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.