Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2017. Április 10. 05:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Saját édesanyját rabolta ki erőszakkal

Saját édesanyját rabolta ki erőszakkal

Hamar elfogták a rendőrök azt a gyöngyösi férfit, aki szombaton pénzt követelt édesanyjától, majd miután nem adott neki, dulakodás után egyszerűen kirabolta.

Egy 27 éves férfi április 8-án délután megjelent édesanyja gyöngyösi otthonánál, majd rövid beszélgetést követően tőle pénzt követelt. A nő ennek nem tett eleget, így a férfi – az eddigi adatok alapján – ellökte édesanyját, majd dulakodás közben elvette a nála lévő készpénzét és elment a helyszínről.

A rendőrök 30 perccel a bejelentést követően otthonában elfogták M.Gézát és előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztés tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.