Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. November 10. 15:58, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Reszkessetek betörők!

Reszkessetek betörők!

A hódmezővásárhelyi rendőrök egy egész csoportot, míg a makói egyenruhások egy magányos betörőt füleltek le a napokban. Mindkét esetben lopás miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves ikerpár és 30 éves társuk 2021. október 1-jén jutottak be egy hódmezővásárhelyi családi házba ahonnan készpénzt és aranyékszereket vittek el, mintegy 800 ezer forint értékben.

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a nyomozók a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának beavatkozóival együttműködve a triót 2021. november 8-án az esti órákban fogták el lakhelyeiken, ahol kutatást tartottak.
A feltételezett elkövetőket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, a csoport vezetőjét őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatását.

Ugyanezen a napon a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított két órán belül elfogtak egy férfit, aki Csanádpalotán a reggeli órákban tört be egy ingatlanba, ahonnan ruhákat, könyveket, monitort és egyéb használati eszközöket vitt magával, több mint százezer forint értékben.

A nyomozók a 62 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki tettét elismerte.
A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: