Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. December 07. 14:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Rengeteg lakástűz volt a hétvégén

Rengeteg lakástűz volt a hétvégén

Országszerte 91 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat a hétvégén, két ember életét vesztette a lángokban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-t.

Mukics Dániel újra arra figyelmeztetett, hogy a lakástüzek az adventi időszakban még gyakoribbak, miközben egy néhány ezer forintos füstérzékelő beszerzésével megelőzhetők lennének a tragédiák.

Közölte: vasárnap teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház a Tolna megyei Értényen, a Bocskay utcában, a tűzesetben egy ember életét vesztette.

Hétfőn hajnalban egy tatai, második emeleti lakásban keletkezett tűz. Az egyik szobában ágyon felhalmozott papír égett, füstölt. Bár a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, egy ember meghalt, a fürdőkádban találtak rá. Húsz embernek kellett elhagynia az épületet, ők később visszatérhettek otthonukba - ismertette a szóvivő.

Címkék: lakástűz, tűz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.