Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2022. Május 24. 16:06, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Tiszaújvárosban rendezték az U18-as bajnokság keleti regionális döntőjét.

Varga Zalán a szezon során végig hibátlanul teljesítő együttese ezúttal sem talált legyőzőre, és az elődöntőben Karsai, valamint Bősz ponterős játékának köszönhetően az Egert, a végletekig kiélezett döntőben pedig remek csapatmunkával a házigazda Tiszaújvárost múlta felül, ezzel bajnok lett. A csapatra a nyugati győztes Győr, valamint a közép régiót megnyerő Gödöllő ellen a regionális bajnokok döntője vár a hónap végén.

Eredmények:

Elődöntő:

Egri VSI KOK/B - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 76-97

Dobók: Karsai B.:36/3, Bősz R.:30/21, Nánási P.:10, Ocskó B.:9/6, Gedai B.:4, Bereczki Á.:3, Kiss T.:3/3, Surinya T.:2, Szántó P.

Varga Zalán: "Kellett egy bő tíz perc, hogy fel tudjuk venni a meccs ritmusát és a mi akaratunk érvényesüljön a pályán. A védekezésünk nem úgy működött, ahogy azt megbeszéltük/gyakoroltuk, ez talán annak is köszönhető, hogy hiányos kerettel utaztunk el erre a tornára és páran nem a megszokott pozícióban játszottak. Támadásról ne is beszéljünk.. talán a megilletődésnek volt köszönhető, hogy ennyi ziccert és üres helyzetet hagytunk ki."


Döntő:

Tiszaújvárosi Phoenix KK - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 81-84

Dobók: Bősz R.:22/15, Karsai B.:18, Ocskó B.:15/9, Bereczki Á.:12, Nánási P.:7/3, Gedai B.:6/3, Surinya T.:4, Kiss T., Szántó P.

Varga Zalán: "Ismét az első negyed volt a mumus számunkra, azt leszámítva nagyon szépen játszott a csapat. Mindenki kivette a részét a győzelemből, sok jó egyéni teljesítmény is kellett a győzelemhez, de hát ezért mentünk, hogy megnyerjük a tornát. Hatalmas gratuláció illeti a srácokat, nagyot küzdöttek és megérdemelten vitték haza az aranyérmet!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.