Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 24. 16:06, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Regionális bajnok a Kosársuli U18-as csapata

Tiszaújvárosban rendezték az U18-as bajnokság keleti regionális döntőjét.

Varga Zalán a szezon során végig hibátlanul teljesítő együttese ezúttal sem talált legyőzőre, és az elődöntőben Karsai, valamint Bősz ponterős játékának köszönhetően az Egert, a végletekig kiélezett döntőben pedig remek csapatmunkával a házigazda Tiszaújvárost múlta felül, ezzel bajnok lett. A csapatra a nyugati győztes Győr, valamint a közép régiót megnyerő Gödöllő ellen a regionális bajnokok döntője vár a hónap végén.

Eredmények:

Elődöntő:

Egri VSI KOK/B - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 76-97

Dobók: Karsai B.:36/3, Bősz R.:30/21, Nánási P.:10, Ocskó B.:9/6, Gedai B.:4, Bereczki Á.:3, Kiss T.:3/3, Surinya T.:2, Szántó P.

Varga Zalán: "Kellett egy bő tíz perc, hogy fel tudjuk venni a meccs ritmusát és a mi akaratunk érvényesüljön a pályán. A védekezésünk nem úgy működött, ahogy azt megbeszéltük/gyakoroltuk, ez talán annak is köszönhető, hogy hiányos kerettel utaztunk el erre a tornára és páran nem a megszokott pozícióban játszottak. Támadásról ne is beszéljünk.. talán a megilletődésnek volt köszönhető, hogy ennyi ziccert és üres helyzetet hagytunk ki."


Döntő:

Tiszaújvárosi Phoenix KK - Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 81-84

Dobók: Bősz R.:22/15, Karsai B.:18, Ocskó B.:15/9, Bereczki Á.:12, Nánási P.:7/3, Gedai B.:6/3, Surinya T.:4, Kiss T., Szántó P.

Varga Zalán: "Ismét az első negyed volt a mumus számunkra, azt leszámítva nagyon szépen játszott a csapat. Mindenki kivette a részét a győzelemből, sok jó egyéni teljesítmény is kellett a győzelemhez, de hát ezért mentünk, hogy megnyerjük a tornát. Hatalmas gratuláció illeti a srácokat, nagyot küzdöttek és megérdemelten vitték haza az aranyérmet!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.