Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 05. 11:58, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

RANGADÓNAK INDULT, SIMA GYŐZELEM LETT A VÉGE

RANGADÓNAK INDULT, SIMA GYŐZELEM LETT A VÉGE

Nem engedte ki a kezéből az első helyet a HLKC az NBII felnőtt és junior bajnokságban a szombati forduló után sem, mindkét csapatunk magabiztos győzelmet aratott a Békéscsaba II. gárdája ellen.

Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek az NBI junior bajnokságban edződő csabai fiatalok elleni mérkőzés, ezúttal azonban tökéletesen igazolta a papírformát felnőtt csapatunk.

A mérkőzés elejétől kezdve uralták és kontrollálták a mérkőzést, így nem forgott veszélyben a győzelmünk. Ezzel tovább őrizik első helyünket a tabellán a szarvasi és csorvási csapat ellen.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 16. forduló
2016.04. 02., Hódmezővásárhely – 200 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Eubility Group Békéscsabai ENKSE II. 39-28 (18-13)
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
Versenybíró: Dzsipoff Károly
HLKC: Kothencz – Kónya 3, Tószegi 3, Vuletic 8, Sebők 4, Kránitz 1, Sebestény 9, Cs: Komáromi (k), Székesi 3, Németh 4, Becsei, Szabó, Kecskeméti 2, Szőke 1, Blaskovics 1, SajtosA Békéscsaba gólszerzői: Deák 10, Lukács 7, Illyés 6, Medve 2, Csepregi 1

Gaál Adrienn edző: “Gyors, lendületes mérkőzés volt. Örülök, hogy sebességben maximálisan felvettük a versenyt ellenfelünkkel. Az átlövéseiket még jobban meg lehetett volna szűrni, de támadásaink rendre góllal végződtek, így újra 2 pont került a zsebünkbe.”

Junior mérkőzés

A junior bajnokság rangadóján a tabella első két helyén álló csapat mérkőzött meg egymással. Csapatunk szerette volna megőrizni 100%-os mutatóját, a vendégcsapat pedig csökkentette volna hátrányát a vásárhelyi lányokkal szemben.
A meccs ezzel szemben nem hozott kiélezett küzdelmet, a kezdeti tapogatózás után gyorsan megléptünk, és magabiztos (15 gólos) győzelmet arattunk a csabai ifjak ellen.

NBII Dél-Kelet csoport női junior kézilabda bajnokság – 16. forduló
2016.04. 02., Hódmezővásárhely – 100 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Eubility Group Békéscsabai ENKSE II. 37-22 (18-10)
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
HLKC: Áncsán – Sajtos 1, Klemm 6, Földesi 7, Szabó 5, Bálint 3, Kandó 3, Cs: Balogh (k), Kónya, Kránitz, Sebők 3, Becsei 3, Blaskovics 2, Kovács 1, Molnár S. 1, Mérai 2

Kis Márk edző: “Újabb lépést tettünk a célunk eléréséhez, fegyelmezetten és hatékonyan játszottunk. Gratulálok a csapatnak.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: