Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Március 23. 11:38, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Nem számíthat könnyű menetre a Miskolc ellen március 24-én, pénteken a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

Vargáék ellenlábasai ugyanis a második helyen tanyáznak a tabellán, és várhatóan nem adják majd könnyen magukat, így tehát minden adott egy igazi kosárrangadóhoz a Hódtói Sportcsarnokban.Vuk Pavlovics legénysége jelenleg a negyedik helyen áll, és mindenképpen kiköszörülnék azt a csorbát, amit a Kecskemét elleni legutóbbi hazai vereség ejtett eddigi hibátlan otthoni mérlegükön. Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, hiszen a miskolciak eddig idegenben sem sokszor betliztek. Ráadásul a borsodiak egy ragyogó idegenlégióssal, Raheem Jalen Williamsszel a soraikban érkeznek Hódmezővásárhelyre.

Kelemen Balázs, a Kosársuli rutinos játékosa is kiemelte, hogy a kanadai kosaras egyre jobban beépül a MEAFC-ba, de mellette sok más rutinos és tehetséges játékosból áll a keretük. A 66-os mezben szereplő Kosársuli-játékos azonban leszögezte, mindenképpen a győzelemért hajtanak majd. Jó hír, hogy hosszú, sérülésekkel és betegségekkel tarkított időszak után már mindenki hadra fogható a Hódmezővásárhelynél. Mint mondta, mindkét hátralévő mérkőzésen nyerni akarnak, így ugyanis bebiztosíthatják az alapszakaszban a negyedik helyet. Egyelőre azonban a pénteki rangadóra koncentrálnak.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Miskolc elleni meccse március 24-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.